VI ER MEDLEM AF

Specialist i tagarbejde​

+ 35 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Tilbygning og ombygning af hus i alle størrelser​

Drømmer I om mere plads i dit nuværende hus, eller er der i dag behov for en anden planløsning, end huset oprindeligt er født med? 

Hos Carsten Hartmann ApS i Odense har vi over 25 års erfaring med både tilbygning og ombygning af hus, som vi har udført for kunder i blandt andet Svendborg, Kerteminde og resten af Fyn.

Vi kan se muligheder frem for begrænsninger, og du kan derfor være sikker på at få en gennemtænkt om- eller tilbygning, der sikrer jer en bedre livskvalitet i form af bedre udnyttelse af jeres kvadratmeter og et bedre indeklima.

Med enkle midler og gode ideer kan vi skabe et dejligt, gennemført hjem, der passer til jeres personlige stil og jeres behov.​

Drømmer I om mere lys?

Har I overvejet af få bygget en kvist, der giver jer mere dagslys i stuen, og som giver huset mere karakter? Eller hvad med at få bygget en udestue, der både giver mere plads, lys og længere sommeraftener? Vi har masser af gode ideer.

Kontakt os og få en pris på ombygning af hus

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan lade jeres boligdrømme gå i opfyldelse, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 20 21 00 71, men du kan også skrive til vores e-mail ch@tsch.dk, hvis du foretrækker det.​

moving-arrow-black

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så vi kan give vores faglige vurdering af dit projekt.


​Vi prøver på bedste vis at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har mere end 35 års erfaring!

​Om Carsten Hartmann ApS

Ellekærshaven 50

5250 Odense SV

​​

​Telefon: 20 21 00 71

​E-mail: ch@tsch.dk

CVR: 18483572

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp ? Vi står altid klar til at hjælpe. Ring eller skriv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt