Tegltag i en høj kvalitet med en god holdbarhed​

​Er det blevet tid til at få lagt et nyt tag på huset? Hos Carsten Hartmann ApS i Odense har vi 25 års erfaring inden for tagarbejde, og vi hjælper dig gerne med at få lagt det helt rigtige tag, der passer til husets stil og dit budget. Vi har især en masse erfaring med at lægge tegltag i Odense, Kerteminde, Svendborg og andre byer på Fyn.​​

Når du vælger at lade os hjælpe dig med dit nye tegltag, kommer vores mange års erfaring dig til gode. I vores tid i branchen har vi prøvet kræfter med mange forskellige udfordringer. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig, når du skal have et nyt tegltag.

Vi hjælper både private og erhverv, når det gamle tag trænger til en opdatering. Uanset om du har et parcelhus, en større villa eller en erhvervsbygning, der skal have et nyt tegltag, står vi til assistance. Omfanget af opgaven er ikke en forhindring for os. Vi hjælper nemlig både med store og små opgaver, der involverer et nyt tegltag.​ 

Derfor skal du vælge et tag i tegl

Der er flere fordele ved at vælge et tag i tegl. Et tegltag er den absolut mest originale og populære tagtype i Danmark. Tegltage består af tegl, der ligger forskudt. Tegl har en rigtig høj kvalitet, og du kan derfor være sikker på en rigtig god holdbarhed.

Et tegltag er typisk en dyrere løsning end for eksempel et betontag, men du får samtidig også en større glans, der passer til dit hus, og en fantastisk holdbarhed for pengene. Hvis du vil have et tag af høj kvalitet, er et tegltag derfor den helt rigtige løsning.

Vælg mellem forskellige farver til dit tegltag

Når du ønsker at få lagt et tegltag, har du et væld af muligheder, når det kommer til valg af farver. Du kan nemlig få teglsten i nærmest alle regnbuens farver. Det betyder, at du har en oplagt mulighed for at få lige præcis den farve, du ønsker.

Det kan være, du ønsker en særlig farve, der vil passe godt til farven på dit hus. Du kan også gå klassisk til værks, selvom du vælger teglsten. Sort og rød er nogle af de mere klassiske løsninger, som du ser på mange danske huse. Om du er til den ene farve eller den farve gør ingen forskel for os. Vi kan lægge det tegltag, du ønsker.

Er du i tvivl om, hvilken farve der vil passe bedst til dit hus, kommer vi gerne med gode råd. Vi har lagt mange tegltage, og vi har derfor en god fornemmelse af, hvad der fungerer sammen, og hvad der fungerer knap så godt sammen. Ud fra dit hus kan vi derfor komme med vores anbefalinger til forskellige farver, der vil passe dertil. Beslutningen er dog helt op til dig.​

Lad en professionel taglægger tage sig af dit tag

Når du skal have et nyt tegltag, er det en god idé at lade en professionel klare det for dig. Dit tag er et vigtigt element på dit hus. Det skal nemlig beskytte de øvrige dele af huset mod vind og vejr. Her er et tegltag en rigtig god løsning – hvis altså det bliver lagt korrekt.​

Vi har en masse erfaring med at lægge teglsten på tage. Vi vægter kvaliteten højt i vores arbejde. Det betyder, at vi gør arbejdet ordentligt, når vi arbejder med tegltage, skifertag og andre tage for den sags skyld.​

Vi vægter det gode håndværk højt, hvor kvalitetsmaterialer og arbejdsmetoder går op i en højere enhed. Du kan derfor trygt overlade dit tegltag til os. Vi sørger for, at du får et resultat, der lever op til dine forventninger. Både kvalitetsmæssigt og æstetisk.

Vi hjælper dig godt på vej med rådgivning og vejledning

Når du skal have et tegltag, kan der være mange forskellige overvejelser, du går og grubler over. Det kan være alt fra valg af farve på teglstenene til materiale – om det skal være tegl eller ej.

Disse overvejelser behøver du ikke gå med alene. Vi står nemlig klar til at give dig den vejledning og rådgivning, du har brug for. Vi har en masse ekspertise og viden, vi meget gerne deler ud af. Vi kan komme med vores anbefalinger til, hvad vi ville gøre i din situation.

Når vi kommer med rådgivning, tager vi udgangspunkt i dine behov og ønsker. Derudover tager vi selvfølgelig også hensyn til dit budget. På den måde kan vi komme med relevant rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget.

​​Hvad koster et nyt tegltag?

Vores priser på tegltage varierer meget, alt efter hvor stort et tag der er tale om, og om vi skal tage det gamle tag ned først.

Kunne du tænke dig en konkret pris på dit nye tag, er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle lidt nærmere om opgaven.

Så aftaler vi en tid, hvor vi kan kigge forbi og se på taget, og på baggrund af det besøg samt dine ønsker til det nye tag vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Ring på telefon 20 21 00 71 eller skriv til ch@tsch.dk – og hør mere.

Vi leverer altid solidt håndværk

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk