Gulvbelægning og meget andet gulvarbejde

​​Skal du have slebet gulv eller udskiftet gulv? Så kan vi hjælpe dig.​ Hos Carsten Hartmann ApS i Odense har vi nemlig mere end 25 års erfaring med både gulvbelægning og gulvafslibning, som vi blandt andet udfører for kunder i lokalområdet, herunder Kerteminde og Svendborg, men også på resten af Fyn.

Vi lægger gerne et nyt gulv direkte på det gamle gulv, men du får ofte et bedre resultat med en fuldstændig udskiftning af gulvet.

Vigtigt med det rigtige materiale

Valg af materialer er afgørende for, om du bliver tilfreds med din nye gulvbelægning. Der findes rigtig mange forskellige former for gulve i træ; vælg for eksempel mellem:

  • Parketbrædder
  • Stavparket
  • Laminatgulv
  • Parketruder
  • Massive gulvbrædder

Alle fås i mange forskellige bredder og tykkelser.​​

Vi tilbyder gerne rådgivning om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke, så du kan være sikker på, at du får en gulvbelægning, som du kan være tilfreds med i de næste mange år.

Uanset hvordan du bor, er trægulve en flot og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver dejlige lyse flader.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gulvbelægning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser på lægning af gulv, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 21 00 71 eller e-mail ch@tsch.dk.​

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk