Udskiftning af vinduer og døre samt restaurering

Er det blevet tid til nye vinduer eller nye døre?

Trænger dine vinduer eller døre til at blive skiftet ud, eller trænger de blot til en kærlig hånd? Hos Carsten Hartmann ApS har vi blandt andet specialiseret os inden for udskiftning af vinduer og døre samt restaurering af gamle vinduer og døre.

Vi mestrer håndværkets dyder helt ud til fingerspidserne, og vi kaster os derfor med glæde over selv de mest komplicerede restaureringsarbejder. Herudover tilbyder vi også almindelig vindues- og dørudskiftning samt udskiftning af indvendige døre.

Vores virksomhed er beliggende i Odense, hvorfor vi har særligt mange kunder fra vores eget lokalområde. Vi har dog også mange kunder fra både Kerteminde, Svendborg og ikke mindst resten af Fyn.

Vi bevarer stilen ved restaurering af vinduer og døre

Det er ikke altid, at en udskiftning af vinduer og døre er nødvendig. I mange tilfælde kan en restaurering med fordel komme på tale. I forbindelse med restaureringsarbejde sørger vi altid for at bevare den oprindelige stil på dine vinduer og døre. Ved at gøre dette er du sikret, at hele bygningens stil forbliver intakt. Samtidig vælger du også en løsning, der i langt de fleste tilfælde både er bedre og billigere end at skifte det gamle ud med nyt.

Der er dog stadig mange tilfælde, hvor det vil være den bedste løsning at montere nye vinduer eller døre i huset. Desuden udfører vi også renovering af bindingsværk & opsætning af akustiklofter

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vores priser på udskiftning af vinduer og døre afhænger blandt andet af, hvilken type døre og vinduer du vælger, og hvor mange dele der skal udskiftes.

Derudover afhænger prisen også af, hvor store de ønskede vinduer efter mål skal være i forhold til de gamle. Ved at vælge større vinduer kan du for eksempel få mere lys ind i din bygning.

​Vi tilbyder dog altid fornuftige priser på alt vores arbejde, uanset om det omfatter montering af vinduer, montering af døre eller restaurering. 

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din opgave

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en konkret pris på din opgave, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med restaurering af bygningens oprindelige vinduer eller døre, så er du velkommen til at kontakte os. 

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk