Tagrenovering eller nyt tag? Vi klarer alt tagarbejde​

Skal du have lagt tag på huset? Så hjælper vi hos Carsten Hartmann ApS dig. Drømmer du om at give dit hus et stilmæssigt løft? Vi tilbyder smukke tagløsninger, der passer til dit hjems personlighed og arkitektur. Vi udfører alle former for tagarbejde og tagrenoveringer i blandt andet Odense, Kerteminde, Svendborg og på resten af Fyn.​​

Vælg det rette materiale til dit tag​

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med en god løsning, der passer til dit behov. Vi har erfaring med at lægge en masse forskellige tagtyper.

Vi kan bl.a. lægge:

Vi kan løse alle typer tagopgaver, da vi samarbejder med flere håndværksvirksomheder. Vi står derfor klar til at hjælpe med både store og små tagprojekter.

Nyt tag? Få professionel rådgivning

Når du skal have lagt tag, er der mange overvejelser, du skal gøre dig. En af de vigtigste overvejelser er, hvilket tag du ønsker at få lagt. Der er mange forskellige at vælge imellem, og hver især har de deres helt særlige kendetegn. Vi rådgiver gerne om at vælge materialer, da det er vigtigt at vælge en løsning, som du også er glad for om flere år.

Vi kan blandt andet gøre dig klogere på, hvad fordele og ulemper er ved de forskellige tagtyper. Derudover fortæller vi også gerne om prisforskelle ved de forskellige løsninger. Har du brug for et kvalificeret forslag til, hvad der vil være det bedste tag i dit tilfælde, kommer vi gerne med det.

Vi tager højde for behovet, din økonomi og resten af huset. Det nye tag skal selvfølgelig passe til husets facader, vinduer, døre og så videre. Taget er nemlig med til at give et helhedsindtryk. Ved valg af tag skal du derfor både overveje det praktiske i forhold til holdbarhed og det æstetiske.

Har du kun brug for tagrenovering?

Det er ikke altid, at der er behov for et helt nyt tag. I nogle tilfælde kan du nøjes med en tagrenovering i stedet for. Efterlyser du en tagrenovering, hjælper vi selvfølgelig også med det. Det er nemlig også et område, vi har en masse erfaring med.

Når du skal have udført tagrenovering, er det typisk en billigere løsning. Det vil nemlig ikke være lige så omfattende, som hvis du skal have et nyt tag. Kan dit tag klare en tagrenovering, er det derfor en rigtig fin løsning, der kan spare dig for nogle penge. Når vi udfører tagrenoveringer, sørger vi for, at dit tag får nyt liv. Du kan derfor se det som en form for omfattende vedligeholdelse af taget. Vi sørger for at forlænge levetiden på dit tag med en tagrenovering.

Tagrenovering eller nyt tag? Vi hjælper dig med den rette løsning

Når dit tag er ved at trænge til en kærlig hånd, kan det være svært at finde ud af, om det er en komplet udskiftning af tag, der er tale om, eller du kan nøjes med en tagrenovering. Det kan være svært at se med det blotte øje.

Få hjælp til at lave den rigtige Løsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, kommer vi gerne med rådgivning. Vores ekspertise inden for tage gør, at vi i forbindelse med en inspektion kan vurdere, hvad der er den optimale løsning for lige netop dig. Vi kan derfor komme med anbefalinger til, om du skal have et nyt tag eller en tagrenovering.

Det kan være en rigtig god idé netop at alliere sig med en professionel tagdækker i den situation. Når vi laver en inspektion, går vi nemlig igennem flere forskellige punkter. Det betyder, at det er hele tagkonstruktionen, der bliver gennemgået. Vi kigger for eksempel på standen af undertaget. Det er undertaget, der skal sørge for at holde taget oppe og dermed beskytte huset. Er standen meget slem på undertaget, kan det være en fordel med et helt nyt tag, hvor undertaget bliver udskiftet.

Er undertaget i nogenlunde stand, kan du i nogle situationer nøjes med en tagrenovering. Det kan for eksempel være, at det kun er selve tagstenene, der skal udskiftes. Der kan være mange forskellige løsninger, alt efter hvilken stand dit tag er i. Vi sammensætter derfor gerne en løsning, der passer specifikt til dit tag.

Skal vi hjælpe med en mindre reparation af taget?

Selvom et tagprojekt ofte virker omfattende, behøver det ikke nødvendigvis at være det. Det kan også sagtens være mindre reparationer, der er behov for fra tid til anden. Det er især vind og vejr, der kan være den store synder, når det gælder dit tag.

Voldsomme vejrforhold kan i nogle tilfælde få tagsten til at flyve af. Det er selvfølgelig noget, der skal ordnes, så dit tag er tæt igen. Er det tilfældet hos dig, kommer vi gerne og hjælpe med denne reparation.

Har stormen blæst en gren eller lignende ned på dit tag, som har forårsaget skader, står vi også til rådighed der. Uanset om det er en større eller mindre tagreparation, der skal laves, er vi den helt rette løsning, der står klar til at hjælpe. Skulle der komme en mindre skade på dit tag, skal taget derfor ikke nødvendigvis udskiftes. Det sagtens gøres både hurtigere og billigere med en mindre tagreparation.

Lad kompetente håndværkere tage sig af dit tag

Når du skal have nyt tag, er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt første gang. På den måde slipper du for en masse besvær. Du skal derfor vælge en professionel tagdækker, der sørger for en kvalitetsløsning.


Skal du bruge en professionel tagdækker, der har fokus på dine interesser og boligdrømme, er vi den helt rigtige løsning. Vores erfaring fra branchen sikrer dig, at vi kan skabe et tilfredsstillende resultat, som du bliver glad for.

Vi har fokus på kvalitet. Det gælder også, når du skal have nyt tag eller have foretaget en tagrenovering. Vi sikrer dig kvalitetsløsninger ud over det sædvanlige. Det gør vi med godt håndværk og gode metoder, som virker.


Når vi skal lægge et nyt tag eller foretage en tagrenovering, er der tale om gennemførte løsninger. Det betyder, at både æstetik og holdbarhed er i fokus. Vi hjælper dig med et nyt tag, der kan holde i mange år. Derudover sørger vi for et flot resultat, som du vil blive glad for hver dag. Dit tag er derfor i trygge hænder, når du vælger at lade os stå for dit nye tag.

Hvad koster tagdækning? Kontakt os og hør mere

Vores priser for en tagrenovering afhænger bl.a. af, om vi også skal stå for at tage det gamle tag ned, og hvilket materiale det nye tag skal være i.


Der er stor forskel på de forskellige tagtyper, og det kan derfor være en rigtig god idé at tage os med på råd, før du træffer en beslutning. Det kan også være, at du ønsker at få monteret ovenlysvinduer eller få bygget en tagterrasse.


Ønsker du en konkret pris på dit tagarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 20 21 00 71 eller skrive til e-mail ch@tsch.dk.

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk