​Renovering af hus med kvalitetsmaterialer

​Er det ved at blive tid til renovering af hus? Så er du havnet det rette sted! Vi kan renovere dit hus eller lave en større eller mindre ombygning alt efter dine ønsker. Vi leverer altid et solidt håndværk med materialer i god kvalitet.

Hos Carsten Hartmann ApS har vi gennem mere end 35 år opnået stor erfaring og ekspertise med at renovere huse og lejligheder, og vi står også klar til at hjælpe dig med dine drømme. Vi holder til i Odense, hvorfra vi servicerer kunder i Kerteminde, Svendborg og alle andre steder på Fyn. Vi kan også hjælpe dig med tagrenovering, tilbygning og montering af vinduer og døre dit hus.

Vi er opdateret med de nyeste teknikker

Uanset om der er tale om en mindre husrenovering eller totalentreprise af hus, så er vi klar til alle udfordringer. Vores håndværkere er altid opdaterede inden for de nyeste materialer, værktøjer og teknikker.

Du kan naturligvis forvente, at vi anvender gode materialer og leverer et godt håndværk. Samtidig kan du være sikker på at få den rette vejledning under hele processen lige fra ideudvikling til det færdige resultat.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker til materialer og finish, og i fællesskab finder vi frem til den rette løsning i forbindelse med renovering af hus. Dermed får du et resultat, som du kan glæde dig over i mange år.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser for renovering af hus afhænger af dine ønsker til materialer og finish samt til eventuelle producenter. Det kan være, at du ønsker nogle bestemte vinduer eller et bestemt køkken, eller bor i et bindingsværkshus. Dertil kommer det eventuelle behov for stilladser eller andet udstyr.

Kontakt os for at høre mere og for at aftale et møde, hvor vi gennemgår dine drømme. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for renoveringsprojektet.

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk