Komplet haveanlæg der er klar til at blive taget i brug

Drømmer du om at få anlagt en ny have?

Hvis du drømmer om at få anlagt en ny have i forbindelse med dit bygge- eller renoveringsprojekt, eller fordi haven bare trænger til en gennemgribende renovering, så hjælper vi hos Carsten Hartmann ApS dig gerne. Vi er nemlig ikke kun dit lokale tømrer- og snedkerfirma.

Vi hjælper også gerne med etablering af haveanlæg for private husejere og erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Odense eller omegn, men det kan også være i Kerteminde, Svendborg eller et helt andet sted på Fyn. 

Eksempler på vores anlægning af haveanlæg

Et haveanlæg kan se ud på mange forskellige måder, og der er mange forskellige muligheder at vælge imellem, når haven skal anlægges. Vi har især erfaring med at anlægge haver, der involverer:

  • ​Flisebelægning
  • ​Udlægning af rullegræs
  • ​Plantning af hæk.

Med vores hjælp kan du således få anlagt et komplet haveanlæg. Du kan få en indkørsel, hvor du kan parkere din bil og en flisebelægning op til huset, så du kan træde ind i huset uden at tage snavs med ind. Du får en flot, grøn græsplæne, der pryder fra det øjeblik, den bliver anlagt, og du slipper dermed for at skulle vente på, at græsset vokser op og danner et tæt og grønt græstæppe. Sidst, men ikke mindst kan du omkranse din have af en flot hæk, så du undgår nysgerrige blikke og samtidig altid har noget pænt at kigge på fra vinduerne. 

5 fordele ved at vælge os til opgaven

Der er en række fordele ved lige netop at lade vores virksomhed etablere dit haveanlæg. Vi tilbyder:

  1. ​Veludført arbejde i en høj kvalitet
  2. ​En stor grad af fleksibilitet
  3. ​Fornuftige priser
  4. ​En god dialog med dig
  5. ​Varetagelsen af enhver opgave – stor som lille

Kontakt os og hør mere om dine muligheder eller få beregnet en pris

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder for at få etableret lige netop det haveanlæg, som du drømmer om, eller hvis du har nogle spørgsmål. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på anlæg af have, så hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. 

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk