Skifertag med lang holdbarhed

Skal du have nyt tag, kan det være værd at overveje et skifertag. Hos Tømrermester Carsten Hartmann kan vi hjælpe dig med opbygning af dit nye tag. Vi kan hjælpe med nyt skifertag på størstedelen af Fyn. Vi hjælper derfor gerne, når du bor i Odense, Svendborg, Kerteminde eller andre byer på Fyn.​​

Hvis du skal have udskiftet taget, overvejer du måske et nyt tegltag. Der kan dog være mange fordele ved at vælge et skifertag i stedet for. Et tag med eternitskifer er en yderst holdbar løsning med en lang levetid. Ofte kan det nærmest holde for evigt. Derudover kræver det ikke den store vedligeholdelse.

Nyt tag eller reparation af skifertag?

Vi kan både hjælpe dig med et nyt skifertag og renovering af det gamle. Vi kan sammen tage et kig på dit undertag og resten af taget for at vurdere, hvad der er den bedste løsning.

Derudover kan vi hjælpe med lægning af nyt skifertag eller en tagrenovering, alt efter hvad der er den ideelle løsning.​

Benyt en professionel tagdækker

Når du skal have et skifertag, skal det selvfølgelig lægges rigtigt. Det sikrer dig det bedste resultat, der kan holde i mange år. Derudover får du også det flotteste resultat, hvis der bliver lavet en gennemtænkt løsning i første omgang.

Det er som regel en fordel at benytte en professionel tagdækker. En professionel tagdækker er netop, hvad du får hos os. Vi har mere end 25 års erfaring med at lægge skifertag og andre tagtyper. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig med en kvalitetsløsning.

Høj kvalitet er netop vores kendetegn, når der skal lægges et skifertag. Derudover går vi også meget op i det æstetiske udtryk, så det kommer til at stå snorlige. Når du benytter os, får du en professionel tagdækker, der har en masse erfaring at trække på. Det er til din fordel, da du er sikker på, du får et flot og holdbart resultat, som du vil blive yderst tilfreds med.​

Lad os rådgive dig

Er du i tvivl om, hvilken type skifertag du skal vælge, kan du altid henvende dig til os. Vi står klar til at vejlede dig, så du får den løsning, der er ideel i dit tilfælde. Vi har mange års erfaring at trække på, hvilket gør, at vi kan komme med kvalificeret rådgivning.

Når vi rådgiver dig om valg af skifertag, tager vi højde for dine ønsker og behov. Det kan både være i forhold til udseende, men også i forhold til kvalitet. Derudover tager vi højde for dit budget. På den måde er du sikker på, at du får en løsning, der passer til dine præferencer.

Hvad koster et skifertag?

Prisen for et skifertag afhænger af, hvor stort dit tag er. Derudover afhænger vores pris selvfølgelig også af, om der skal udskiftes et helt tag, eller om en reparation af det nuværende skifertag kan gøre det. Der kan derfor være forskel på priserne fra projekt til projekt.

Vi tilbyder dig skarpe priser, hvor du får et flot og holdbart resultat, du bliver glad for.

Få et uforpligtende tilbud på naturskifertag

Vi kan hjælpe dig med at få et flot, nyt skifertag. Et skifertag er en yderst miljøvenlig løsning. Det kan derfor også være et aspekt, der er værd at overveje. Når du vælger at lade os hjælpe dig med dit nye skifertag, sørger vi for en flot løsning, du kan få glæde af i mange år ud i fremtiden.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit nye skifertag? Giv os et kald på 20 21 00 71, eller skriv til vores e-mail ch@tsch.dk.​

Vi leverer altid solidt håndværk

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk