Opsætning af akustiklofter tilbydes

Få opsat akustikloft i dit hjem eller i dine erhvervslokaler

Det er i løbet af de senere år blevet meget populært at have store og åbne rum med højt til loftet i både hjemmet og i virksomheden. Det giver masser af plads, lys og overblik, men til gengæld kan det også komme med en pris. Akustikken bliver nemlig ofte forringet i store og åbne rum, og derfor kan det være en god ide at få opsat akustiklofter.

Hos Carsten Hartmann ApS hjælper vi dig gerne med en professionel opsætning af akustiklofter. Vi arbejder både for private boligejere og en række forskellige typer erhvervskunder, og vi hjælper således også gerne dig.

Vi holder selv til i Odense, og herfra kører vi ofte ud til store som små opgaver for vores kunder i lokalområdet, Svendborg, Kerteminde og omegn. Har du brug for vores hjælp et andet sted på Fyn, kommer vi også gerne en tur forbi dig.

Vi har over 40 års erfaring inden for vores fag

Uanset om vi skal hjælpe dig med opsætning af akustiklofter eller en anden form for tømrerarbejde, så kan du altid være sikker på, at du får et både flot og veludført resultat. Vi har nemlig mere end 40 års erfaring inden for vores fag, og vi går meget højt op i altid at levere solidt håndværk i en god kvalitet.

Samtidig er det også vigtigt for os, at du får den bedst mulige løsning. Det gælder både nu, men også i fremtiden. Derfor holder vi os løbende opdaterede omkring den nyeste udvikling inden for både teknikker, materialer og værktøj.

Vi er fleksible og imødekommende

Når du vælger at lade os stå for at opsætte et nyt akustikloft i hjemmet eller erhvervslokalerne, så kan du altid regne med at få en god service. Vi er meget fleksible og imødekommende over for dine individuelle ønsker og behov.

Vi sørger altid for at indgå en god dialog med dig omkring dit projekt, og du får derfor også tilknyttet en fast kontaktperson til dit projekt. 

Kontakt os og få beregnet en pris på opsætning af akustiklofter

Vi tilbyder fornuftige priser på opsætning af akustiklofter, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. Du skal bare kontakte os for en indledende snak. 

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk