Renovering af bindingsværk og bevaringsværdige bygninger

Vi tilbyder alle former for reparation og restaurering

​Har du et bindingsværkshus et sted på Fyn, der trænger til en kærlig hånd? Så er du kommet til det rette sted. Hos Carsten Hartmann ApS i Odense har vi nemlig specialiseret os i at restaurere gamle bindingsværkshuse.​

Vi har en del kunder fra blandt andet Svendborg, Kerteminde og omegn, men vi tilbyder renovering af bindingsværk og bevaringsværdige huse på hele Fyn. 

Vi har styr på det gode, gamle håndværk, og vi kan derfor reparere alt på huset – selv de gamle og nedslidte vinduer og døre.​

Dit bindingsværk vil blive nedbrudt med tiden

Bindingsværk er en meget gammel byggemetode. Det er de færreste, der bruger metoden i dag. Der findes dog stadigvæk flere bindingsværkshuse. Det er nemlig huse, der er yderst holdbare.

Som så mange andre huse holder bindingsværk heller ikke for evigt, hvis du ikke sørger for at vedligeholde det. Der vil altid skulle foretages en eller anden form for renovering eller reparation med tiden.

Det skyldes, at bindingsværk med tiden vil blive udsat for fugt, som nedbryder materialerne. Er der tegn på nedbrydning, er det vigtigt, at du får foretaget en reparation eller renovering af bindingsværk. Det kan nemlig sprede sig med tiden. I værste tilfælde kan det skabe en yderst ustabil facade, hvilket du sikkert ikke er interesseret i.

Vil du sikre dit bindingsværk bedst muligt, er det derfor vigtigt, at du får foretaget en reparation eller renovering, når det er nødvendigt. På den måde kan du forlænge levetiden på dit smukke bindingsværk. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Lad professionelle stå for reparation af bindingsværk

Når du skal have foretaget en reparation eller renovering af dit bindingsværkshus, er det vigtigt, at du får professionelle til det. Bliver det udført af folk, der ikke har erfaring med bindingsværk, kan det være svært at få et tilfredsstillende resultat.

Vi har en masse erfaring med bindingsværk og er eksperter på området. Vi kan derfor hjælpe dig med reparation og renovering af bindingsværk. Vi har helt styr på processerne, og hvad der ligger bag opbygningen af et bindingsværk. Vi kan derfor sørge for, at renoveringen bliver udført korrekt.

Du får en professionel håndværker, der netop har fokus på de gamle metoder. På den måde bibeholder huset sin charme. Vi sørger for at reparere de steder, hvor der er sket en nedbrydning i materialet, eller hvor der er sket anden form for skade.

Ved at lade os stå for renovering af dit bindingsværk er du sikker på, at det bliver gjort rigtigt. Der bliver ikke gået på kompromis med noget. Vi kan derfor være den helt rigtige løsning, når du har brug for professionelle, der kan tage sig kærligt af dit bindingsværk.

Bevar charmen på dit bindingsværk

Der er noget helt enestående over at have et bindingsværkshus. Det har en charme, der er svær at sammenligne med noget andet. Denne charme er helt sikkert værd at bibeholde. Vi er selv vilde med bindingsværk. Vi er derfor helt sikkert fortaler for, at det traditionelle og unikke bevares, når du har et bindingsværkshus. Det kommer især til udtryk, når vi kommer ud til opgaven.

​Vi har respekt for det gamle håndværk. Vi sørger derfor for at lave reparationer og renovering, der passer til det oprindelige bindingsværk. Vi vil nemlig gerne være med til at bibeholde det skønne ved bindingsværk.

Når du overlader dit bindingsværk til os, er du i trygge hænder. Vi sørger nemlig for, at du får forlænget levetiden på dit bindingsværkshus, uden at du skal gå på kompromis med husets særprægede udseende.

Vi hjælper både med hel og delvis renovering

Omfanget af en renovering af bindingsværk kan være meget forskelligt. Der kan være forskellige forhold i området, der gør, at nedbrydningen er mindre eller mere fremtræden. I nogle situationer vil der være behov for en hel renovering, hvor der i andre tilfælde kun er behov for en delvis renovering. Det afhænger i høj grad af materialernes stand.

Uanset om du har brug for en hel eller delvis renovering af dit bindingsværk, står vi klar til at hjælpe. Vores erfaring gør, at vi kan udføre begge dele yderst effektivt og med flotte resultater.

Når vi renoverer dit bindingsværkshus, har vi stor fokus på holdbarheden og det æstetiske. Renoveringens udseende skal selvfølgelig passe til resten af huset. Det giver et bedre helhedsindtryk. Derudover skal en renovering selvfølgelig forlænge husets levetid. Vi har derfor et stort fokus på, at vi vælger holdbare materialer.

​Har du brug for en mindre reparation af dit bindingsværk, hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi står klar til at hjælpe med alle former for opgaver, når det gælder dit bindingsværkshus.

Få kompetent rådgivning af professionelle

Når dit bindingsværk er ved at trænge til en kærlig hånd, kan det være svært at vurdere, hvad der egentlig er behov for. Vi stiller dog gerne vores ekspertise til rådighed. Efter en besigtigelse af dit hus kan vi komme med vores anbefalinger til, hvad der er nødvendigt i det pågældende tilfælde.

​Vi kigger på, hvordan standen er, og om der er forhold, der gør, at skaden med tiden forværres. Ud fra det kan vi vurdere, om du har brug for en hel eller delvis renovering, eller om du kan udskyde det lidt endnu.​

Vi er en rigtig god sparringspartner, når du skal have kigget dit bindingsværk efter i sømmene. Vi ved nemlig, hvad det er, vi skal kigge efter. Vi kommer derfor gerne med gode råd til løsninger.​

Hvad koster renovering af bindingsværk?

Priserne på renovering af bindingsværk vil variere fra projekt til projekt. Det afhænger i høj grad af, hvilken stand huset er i, og hvor stort omfanget af renoveringen er. Er det en forholdsvis omfattende renovering, vil det selvfølgelig være dyrere, end hvis der er tale om en delvis renovering eller en mindre reparation.

Når du overvejer at lade os stå for renovering eller reparation af dit bindingsværk, har du dog altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du skal blot fortælle os om opgavens karakter, så kommer vi gerne ud forbi og kigger på det. På baggrund heraf udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud. Desuden kan vi også være behjælpelige med opbygning af træterrasse, haveanlæg, nyt tag og meget mere.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit bindingsværk

Har du en opgave, der drejer sig om renovering eller restaurering af et bindingsværkshus et sted på Fyn, hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar til at hjælpe dig med kvalitetsløsninger, der bevarer det charmerende udtryk. Når du vælger os, er du sikker på at få et flot og holdbart resultat. Vi har nemlig en masse erfaring og ekspertise på området.

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du kan enten ringe til os på telefon​ 20 21 00 71, eller du kan skrive til vores e-mail ch@tsch.dk. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk