Opbygning af træterrasse der holder – både nu og i fremtiden

Byg en træterrasse sammen med os og udnyt havens udeliv

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse i din have eller på dit udendørsområde, så du kan få mest mulig glæde af udelivet i sommerhalvåret? Så lad os hos Carsten Hartmann ApS hjælpe dig med at sikre en solid opbygning af træterrasse.

Vi bygger terrasser i træ for både private husejere og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Odense, men vi kører også gerne ud til store som små opgaver for vores kunder i Kerteminde, Svendborg og på resten af Fyn. 

Vi sikrer dig en solid og holdbar opbygning af træterrasse

Når du vælger at indgå et samarbejde med os omkring dit kommende terrassebyggeri, så kan du være helt tryg ved, at vi sikrer dig en både solid og holdbar opbygning af træterrasse. Det gælder både nu og i fremtiden.

Vi har mere end 40 års erfaring inden for vores fag, og vi udfører altid solidt håndværk med fokus på en høj kvalitet. 

Derfor skal du vælge at lade os bygge din nye terrasse i træ

Ud over vores holdbare løsninger i højeste kvalitet er der også andre gode grunde til at vælge at lade os hjælpe dig med dit terrasseprojekt. Her kan vi især fremhæve følgende:

  • ​Vi er medlem af Byg Garanti
  • ​Vi holder os altid opdaterede om det nyeste inden for både materialer, teknikker og værktøj
  • ​Vi er meget fleksible
  • ​Vi tilbyder fornuftige priser
  • ​Vi sørger for en god dialog med dig under hele projektet.

Hvad koster en træterrasse?

Det kan være meget individuelt fra kunde til kunde og fra opgave til opgave, hvor meget en lægning af træterrasse koster. Vi tilbyder en forholdsvis billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer, og den bliver skræddersyet ud fra dine individuelle ønsker og behov.

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din kommende opbygning af træterrasse, så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog omkring dit projekt.

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk