Totalentreprise – små og store bygge- og renoveringsopgaver

​Skal du i gang med et byggeri, en renovering eller en ombygning, og ønsker du, at opgaven bliver løst i en totalentreprise? Så lad os klare det hele og opfylde dine drømme til dit nye hjem. 

​Hos Carsten Hartmann ApS har vi over 35 års erfaring med bygge- og renoveringsprojekter. Dertil kommer, at vi samarbejder med dygtige murer- og blikkenslagerfirmaer, som tager sig af de øvrige fagentrepriser.

Vi ligger i Odense, men vi bygger også for kunder i Svendborg, Kerteminde og alle andre steder på Fyn. Vi varetager både små og store opgaver.

Vi skaber de rette rammer for det gennemførte hjem

Vi ser altid muligheder frem for begrænsninger, og det er uanset, om der er tale om en mindre ombygning eller et større byggeri. Det kan også være et renoveringsprojekt, en tilbygning til dit hus eller en udskiftning af for eksempel dit badeværelse eller køkken.

Vi kan udføre opgaven som enten en hovedentreprise eller en totalentreprise, hvor vi laver tegninger og indhenter tilbud. Herefter står vi for arbejdet og koordineringen af alle faggrupper.

​Vi sikrer et gennemtænkt byggeri, som vil danne rammen om et gennemført hjem, der passer til din personlige stil samt dine ønsker og behov. Dertil kommer, at vi tager udgangspunkt i gode materialer og det gode håndværk. Samtidig sikrer vi, at du får den rette vejledning under hele processen fra ide til det færdige resultat.

Vores håndværkere bliver løbende opdateret inden for de nyeste materialer, værktøjer og teknikker. Dermed kan du forvente, at vi opfylder alle dine drømmer, og at vi leverer kvalitetsmaterialer og et solidt stykke håndværk, der holder sig flot og funktionelt i mange år.

Hør meget mere om mulighederne ved en totalentreprise

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan skabe rammerne for dit nye hjem, uanset om det er en større eller mindre entreprise. Vi kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en totalentreprise.

Tømrermester Carsten Hartmann ApS​

Ellekærshaven 50, 5250 Odense SV​

Telefon: 20 21 00 71

E-mail: ch@tsch.dk